Om Norske Filter

Et norsk firma som leverer norskproduserte ventilasjonsfilter til norske bedrifter.

Norske Filter AS er en av de mest erfarne forhandlerne til den norske filterprodusenten Interfil AS. Interfil er Norges ledende produsent av ventilasjonsfilter, og produserer alt av ventilasjonsfilter ved sine 12 500 m2 store produksjonslokaler i fjellbygda Skjåk. Interfil har 70 ansatte, og omsetter for ca 130 millioner kroner i året.

Vi har levert Interfil-filter siden 1998, og leverer alle typer ventilasjonsfilter til alle typer ventilasjonsanlegg. Vi har også et godt utvalg av kullfilter, renromsfilter, filterbokser og annet tilbehør til ventilasjonsanlegg.

Vi har over 30 000 forskjellige filter i sortimentet, og kan også levere spesialfilter etter egne mål. Mange av filtervariantene er lagerført, og har derfor svært rask levering. Spesialfilter som ikke er lagerført sendes innen 1 – 2 uker.

Norske Filter AS ønsker at jobbhverdagen din skal være enklest mulig når du bytter filter. Derfor holder vi gjerne oversikten for deg med en komplett filteroversikt til alle aggregat i alle bygningene du har.

Alt av ventilasjonsfilter blir pakket og merket med det aggregatnavnet/bygningsnavnet du ønsker, slik at du bruker minst mulig tid på å lete fram riktig filter når du mottar forsendelsen. Alle filter blir også levert med ferdig påført pakning på den ene siden.

Norske Filter AS har et lite, men svært dedikert og erfarent team. Vi gjør alt for at firmaet ditt skal få det filteret som passer akkurat det filtreringsbehovet du har, og du skal få et energieffektivt, kortreist ventilasjonsfilter som bidrar til at du også blir litt mer miljøvennlig.

Les mer om våre sertifiseringer