Om Norske Filter

Norske Filter AS er et norsk firma som leverer norskproduserte ventilasjonsfilter til norske bedrifter.

Norske Filter AS er en av de mest erfarne forhandlerne til den norske filterprodusenten Interfil AS.

Interfil er Norges ledende produsent av ventilasjonsfilter, og produserer av filter ved den 12 500 m2 store fabrikken i fjellbygda Skjåk.

Interfil har 75 ansatte, og omsetter for ca 130 millioner kroner i året.

Interfil AS sett fra lufta
Norsk produksjon ved den 12 500 m2 store filterfabrikken til Interfil i Skjåk.

Dette er grunnene til at du bør velge filter fra oss:

  • Erfaring: vi har levert filter fra norske Interfil i mer enn 25 år
  • Dokumentert kvalitet
  • Godt utvalg
  • Rask levering- og responstid
  • Du får den merkingen du ønsker
  • Du får miljøsertifiserte filter
  • Du støtter norske produksjonsarbeidsplasser

Norske Filter AS har levert Interfil-filter siden 1998, og leverer alle typer ventilasjonsfilter til alle typer ventilasjonsanlegg – alt fra filter til næringslokaler, spesialfilter til industrilokaler og datasenter, og HEPA/ULPA-filter til næringsmiddelproduksjon, laboratorier og sykehus.

Vi har over 30 000 forskjellige filter i sortimentet, og kan også levere spesialfilter etter egne mål. Mange av filtervariantene er lagerført, og har derfor svært rask levering. Du får derfor ofte så kort leveringstid som 3 – 5 dager når du velger Interfil-filter fra Norske Filter AS.

Norske Filter AS ønsker at jobbhverdagen din skal være enklest mulig når du bytter filter. Derfor holder vi gjerne oversikten for deg med en komplett filteroversikt til alle aggregat i alle bygningene du har driftsansvaret for.

Alt av ventilasjonsfilter fra oss blir pakket og merket med det aggregatnavnet/bygningsnavnet du ønsker, slik at du bruker minst mulig tid på å lete fram riktig filter når du mottar leveransen.

Alle filter blir også levert med ferdig påført pakning på den ene siden, slik at du sparer tid på filterbyttet.

Filterprodusenten vår, Interfil AS, er den første norske ventilasjonsfilterprodusenten med EPD-dokumentasjon (ekstern lenke). EPD er i korte trekk et dokument som enkelt forklart dokumenterer hvor miljøvennlig produktet er.

Norske Filter AS har et lite, men svært dedikert og erfarent team. Vi gjør alt for at firmaet ditt skal få det filteret som passer akkurat det filtreringsbehovet du har, og for at du skal få et energieffektivt, kortreist ventilasjonsfilter som bidrar til at også du blir mer miljøvennlig.

sommereng som er grønn